[button type="danger" size="mini button" link="http://cartoonjocs.com/index.php/ca/productes"] PRODUCTES [/button]  [button type="inverse" size="mini button" link="http://cartoonjocs.com/index.php/ca/cartoon-series-cat"][icon name="circle-arrow-down" /] Cartoon sèries[/button]  [button type="inverse" size="mini button" link="http://cartoonjocs.com/index.php/ca/ediciones-exclusivas-cat"][icon name="circle-arrow-right" /] Edicions exclusives[/button]  [button type="default" size="mini button" link="http://cartoonjocs.com/index.php/ca/ediciones-xl-cat"][icon name="circle-arrow-right" /] Edicions XL[/button]  [button type="info" size="mini button" link="http://cartoonjocs.com/index.php/ca/professionals"][icon name="circle-arrow-right" /] CARTOON JOCS AL TEU COMERÇ[/button]Customitza
Les Edicions XL són peces personalitzades que realitzam mitjançant comanda, amb el color i la mida que triïs. Vols un personatge "customitzat"? Un gos, un peix, una Loli?

ediciones-xl-cartoon-jocs-0005


Primer pas
T'oferim la possibilitat de personalitzar a la mida que vulguis el personatge de Cartoon Jocs que decideixis. La cosa és senzilla. El primer pas és seleccionar el personatge.

ediciones-xl-cartoon-jocs-0001
Seleccionar personatgeSegon pas
Tries el color que vols per "el teu" personatge i envies la teva petició (nom del personatge, mida i color) per correu electrònic o mitjançant el nostre formulari.

ediciones-xl-cartoon-jocs-0002

Enviar formulari