Tatúm & Golomb


tatum-golomb-cartoon-jocs-03

Som un equip de creatius amb seu a Palma de Mallorca i amb una llarga trajectòria en el camp del disseny expositiu, gràfic i la creació formal.

Una de les nostres passions són les botigues de museus. Cada vegada que tenim ocasió, ens perdem entre els seus llibres especialitzats i una infinitat d'objectes curiosos, divertits i singulars, dels quals anem creant col·lecció. Ja fa temps que, a més de ser consumidors, somiàvem en ser els creatius d'un d'aquests objectes i el 2012 vam decidir que el moment havia arribat. Durant diversos mesos investiguam i treballam dur buscant una idea .... fins que l'aconseguim.

De sobte, uns cartrons acoblats agafar força, eren senzills, manipulables, assequibles, versàtils .... WE CAN! Així van sorgir els CARTOON JOCS.

El nom associa dos conceptes: "Cartoon", terme anglosaxó per definir el dibuix animat, i "Jocs" que en català vol dir jocs. Després Cartoon Jocs podria definir senzillament com jocs animats. Però són una mica més. El nostre principal repte, és traslladar el disseny dels prototips hand-made a una producció en sèrie sense perdre gens de la seva frescor original.

Objectes d'autor, reciclables, ecològics, assequibles, col.leccionables, simpàtics, a punt per muntar sense tisores ni cola i capaços de satisfer a tots els públics.

Jorge Isaurralde, artista plàstic, il·lustrador, dissenyador, creatiu, premi de Còmic Ciutat de Palma 2014
Gabriel Golomb, arquitecte, dibuixant, dissenyador, creatiu, premi d'Arquitectura Ciutat de Palma 2007

CONTACTE